Nieuws

Tekstgrootte:   - +

Nieuws

Benefietveiling voor nieuw Rosa Spier Huis uitgesteld
07 juni 2017

De benefietveiling van 17 juni ten behoeve van het nieuwe Rosa Spier Huis is uitgesteld tot het voorjaar van 2018. Voor de organisatie en het optimaal benutten van de belangstelling voor de veiling is meer tijd nodig. De kunstveiling is bedoeld om extra financiële middelen te werven voor de realisatie van een tentoonstellingsruimte en ateliers in het nieuwe Rosa Spier Huis. Hierdoor kunnen toekomstige kunstenaars hun passie blijven beoefenen en de resultaten hiervan met anderen delen.

Veel bekende kunstenaars hebben ons laten weten dat zij een schenking willen doen voor de veiling. Onder meer Klaas Gubbels, Ans Markus en Hans Kooi stellen een kunstwerk beschikbaar om te veilen. Het Rosa Spier Huis is in gesprek met diverse personen om de veiling tot een succes te maken. 

De veiling vindt plaats in samenwerking met het Venduehuis in Den Haag. We zijn momenteel in gesprek over de invulling van het evenement. Het Venduehuis en Frans Leidelmeijer, voorheen expert bij 'Kunst en Kitsch', ondersteunen het Rosa Spier Huis geheel vrij van kosten bij dit project. Zodra er een nieuwe informatie bekend is, leest u dit op deze website.

Lees meer nieuws