Sponsor worden

Tekstgrootte:   - +

Waar hebben we u hulp voor nodig
Het huidige pand is verouderd en kan niet meer aan de toenemende vraag voldoen. Daarom verhuist het huis in 2018 naar een nieuwe locatie in Laren. Een belangrijk onderdeel van het nieuwe Rosa Spier Huis is het cultuurgebouw met een concert-/theaterzaal, algemene en individuele ateliers en muziekstudio's, een bibliotheek, expositieruimte, een galerie café en beeldentuin. Deze voorzieningen maken het mogelijk om ons rijke culturele programma van voorstellingen, concerten, exposities, workshops, lezingen en andere culturele activiteiten op de nieuwe locatie voort te zetten. Het cultuurgebouw is er niet alleen voor bewoners, maar heeft ook een publieke functie voor externe bezoekers, scholieren en studenten. Om het cultuurgebouw te realiseren hebben we uw financiële bijdrage hard nodig.

 

 

 

 

 

 

 

 

Alleen met uw steun blijft het karakter van het huis behouden
Uw steun aan onze plannen is van essentieel belang. Alleen met uw bijdrage en betrokkenheid kan het cultuurgebouw worden gerealiseerd en blijft het unieke karakter van het Rosa Spier Huis behouden. U kunt ons op verschillende manieren financieel steunen. Door het adopteren van:

Natuurlijk kunt u ons ook 'in natura' sponsoren. Door bijvoorbeeld bij te dragen met een licht- en geluidsinstallatie voor de Anna Stibbe concert-/theaterzaal, of de stoelen en boekenkasten van de bibliotheek en de aankleding van het terras met luifels en meubilair.

Onze tegenprestatie
Indien gewenst kunnen wij u onder andere het volgende bieden:

Fiscale voordelen
Een gift aan de Stichting Nieuw Rosa Spier Huis is volledig fiscaal aftrekbaar door onze culturele ANBI-status. U kunt vijf jaar lang een jaarlijkse donatie voor 125%* in aftrek brengen van uw box 1 inkomen. Deze gift is voor vijf jaar vast te leggen via een onderhandse actie. Als u als bedrijf een donatie wilt doen zijn hier een aantal voorwaarden aan verbonden. We vertellen u hier graag meer over. 

* De extra multiplier van 50% geldt in ieder geval tot 31-12-2017.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om ons te steunen?
Neemt u dan contact met mij op. Graag ga ik hierover persoonlijk met u in gesprek. Rosanne Hilverda via e-mail of 06-22545011.


Namens het bestuur Stichting Nieuw Rosa Spier Huis,

Rob Havenga
Erik van Ginkel
Annemieke Hammann
Karin Annaert
Betty Wassenaar