Steun ons

Het Rosa Spier Huis is een culturele ontmoetingsplaats met een unieke sfeer. In het huis kunnen kunstenaars tot op hoge leeftijd hun vak uitoefenen en hun inspiratie delen met jonge talenten en het Nederlandse publiek. In het huis leven zij met gelijkgestemden, in een culturele omgeving en met met voldoende zorg en ondersteuning. De unieke culturele sfeer in het huis willen we graag behouden, ook op onze nieuwe locatie. Voor de realisatie van het cultuurgebouw, met onder meer een concert-/theaterzaal en algemene en individuele ateliers en muziekstudio’s, hebben we uw hulp hard voor nodig.

of bel ons: 035-5386797

Steun ons eenmalig

Ook u kunt het Rosa Spier Huis eenmalig steunen en een waardevolle bijdrage leveren aan het geluk en het werk van onze bewoners. Steun ons nu en bouw mee aan ons unieke huis voor oudere kunstenaars. Alleen met uw bijdrage en betrokkenheid kan het cultuurgebouw worden gerealiseerd en blijft het unieke karakter van het Rosa Spier Huis behouden.

Sponsor worden

Als sponsor (bedrijf) of algemene begunstiger (particulier) van het Rosa Spier Huis kunt u gebruikmaken van een aantal voordelige geefopties en bijzondere tegenprestaties. Er zijn verschillende manieren om ons financieel te steunen.

Door het adopteren van:

Of door ons ‘in natura’ te sponsoren, bijvoorbeeld met de licht- en geluidsinstallatie voor de Anna Stibbe-concert- en theaterzaal, stoelen of boekenkasten voor de bibliotheek en de aankleding van het terras van het galeriecafé.

Het Rosa Spier Huis is een ANBI-stichting, waardoor uw gift volledig fiscaal aftrekbaar is. Daarnaast kunnen wij, als u dat wilt, een tegenprestatie leveren.

Word sponsor

Comité van Aanbeveling

Het Rosa Spier Huis krijgt volop lof en steun van bekende kunstenaars, artiesten en mediapersoonlijkheden. Zij vormen het comité van aanbeveling dat zich actief inzet om fondsen te werven.

Comité van Aanbeveling