Rosa Spier Huis Laren - Logo
3 VIOLAS – een muzikaal avontuur in Rosa Spier Theater Laren
3 VIOLAS – een muzikaal avontuur in Rosa Spier Theater Laren
vrijdag 3 februari, 2023
om 20:00 uur
Prijs per ticket € 5

Inclusief

Bezoek op 3 februari het muzikale optreden van 2VIOLAS in het Rosa Spier Theater in Laren. Aanvang 20:00 uur € 5.00 pp
3VIOLAS muziekvoorstelling theater Rosa Spier Huis Laren

Over de voorstelling

3VIOLAS bewandelt een avontuurlijk muzikaal pad door bestaande stukken uit verschillende muziekgenres  – klassiek / pop / minimal / film / elektronisch – minutieus onder de loep te nemen, te deconstrueren en te herschrijven tot eigen arrangementen.

Sinds de oprichting in 2015 krijgt 3VIOLAS in toenemende mate aandacht uit het Nederlandse culturele veld. Zo is 3VIOLAS vaste gast bij het Amsterdamse Grachtenfestival, Uitmarkt, Ruigklassiek en het Koninklijk Concertgebouw.

Ook is 3VIOLAS Artist in Residence van VondelCS in Amsterdam, waar het Media en Cultuur LAB van de AVROTROS is gehuisvest. Hier lanceerde 3VIOLAS een serie meditatieve concerten genaamd MINDVIOLNESS.3VIOLAS is zowel comfortabel boven- als ondergronds. In muzikale samenwerking met organisaties als Talking Trees en Classical Music Rave verkent 3VIOLAS de wereld van de muzikale “underground scene”.

3VIOLAS heeft een markante sound en programmeert zowel eigen composities en improvisaties als de werken van andere artiesten en componisten. Een concert van 3VIOLAS is gegarandeerd een unieke ervaring.

Deze voorstelling wordt mogelijk gemaakt door de ‘Keep an Eye Foundation’. Klik hier voor meer informatie

Keep an Eye Foundation - Rosa Spier Huis Laren Nh

Meer voorstellingen in het Rosa Spier Huis theater