Alink en Plukaard – Happily Ever After

THEATER

Aanvang: zondag 3 februari, 2019 om 15:30 uur

Prijs per ticket 15.00 BESTEL

Happily Ever After fileert Alink&Plukaard op eigenzinnige en humoristische manier De Romantische Liefde. Of beter gezegd: onze misverstanden over De Romantische Liefde.
Alink&Plukaard is opgegroeid met de Romantische Liefde. De Disney-films en Titanic-momenten zijn in ons collectieve geheugen gegrift. We willen De Ware. Hem of Haar. Maar wat gebeurt er als je die gevonden hebt? Wat komt er na die verliefdheid? Wat gebeurt er als De Ware niet De Ware blijkt te zijn, en voor eeuwig toch niet zo lang duurt als gedacht.
Happily Ever After gaat over een Grote Liefde, hoe mooi die kan zijn en hoe onverdraaglijk het is als die voorbijgaat. Over hoe doodeng liefhebben is.
Alink&Plukaard laat zich inspireren door beroemde schrijvers, zo bewerkten ze in eerdere voorstellingen al teksten van onder anderen Tsjechov en Edward Albee. Daarnaast verschijnen ze los van elkaar op het toneel. Sander Plukaard was o.a. te zien in Het lijden van de jonge Werther van Toneelschuur Producties, Yara Alink speelde o.a. in Donna Donna van Orkater en werd voor haar rol genomineerd voor een Colombina.
Yara Alink en Sander Plukaard studeerden in 2013 af aan de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Sinds dat jaar vormen zij samen het gezelschap Alink&Plukaard. De voorstellingen kunnen gekarakteriseerd worden als brutaal, vernieuwend, met humor. En ook: intelligent, poëtisch, en met een grenzeloze liefde voor theater.

Duur voorstelling: n.n.b.

 

Concert-/theaterzaal

Inclusief

Consumptie

Garderobe

Prijs per ticket 15.00 BESTEL

 


Bekijk ook