Rosa Spier Huis Laren - Logo
Cabaret Vier keer leuk
Cabaret Vier keer leuk
vrijdag 17 maart, 2023
om 20:00 uur
Prijs per ticket € 6

Inclusief

Geniet van 4 cabaret shows op 1 avond in de theaterzaal van het Rosa Spier Huis in Laren op 17 maart om 20:00. Boek je kaartje online!
Vier keer leuk - cabaret voorstelling Rosa Spier Huis Laren

Over de voorstelling

Cabaretliefhebbers opgelet! In de Cabaretpoel krijg je vier shows voor de prijs van één. Jonge, getalenteerde cabaretiers en komieken maken het podium onveilig. Cabaretpoel is een reizend cabaretfestival, maar dan zonder competitie-element, want een prijs hebben ze vaak al eerder in de wacht gesleept.

De 4 cabaretiers

Jan van Houwelingen (winnaar Albert Heijn kleurwedstrijd 2003) bestijgt nu al een aantal jaar het podium met scherpe anekdotes, gênante woordgrappen en flauwe observaties. In Open Kaart legt hij al zijn kaarten op tafel. Open, luchtig en ontwapenend vraagt hij zich af wat we nog echt van onszelf laten zien. Bewapend met zelfspot raast Jan langs allerlei onderwerpen op zoek naar de eerlijkheid.

Evelien Louwers maakte een bruisende performance met absurde en soms clowneske beelden. Ondanks deze fysieke trefzekerheid vraagt ze zich vaak af wat de bedoeling is. Nu ze ook stand-up comedy heeft ontdekt, trekt ze wat vaker haar mond open om haar twijfels over het bestaan te delen. Evelien won Pucks Talent Cabaret in 2022. Ze studeerde in 2019 af bij Studio Selma Susanna in Amsterdam.

Maaike Dirkje Hop heeft als baby nooit gekropen. Ze zag daar de lol en het nut niet van in. Ze was tot 2020 verantwoordelijk voor de BIG-registratie van buitenslandse medici en daar gold eigenlijk hetzelfde voor. Nu is ze begonnen met het maken van cabaret. Daar heeft ze meestal geen zin in. En dat hoeft ook niet. Veel plezier! Maaike won in 2022 de Publieksprijs van het Griffioen/De Stoep Cabaretfestival.

Floris de Vree wil graag de mensen zo hard mogelijk laten lachen. Of het nou is door een flauwe grap, een hilarische anekdote of een zelfgeschreven prentenboek. Floris wil de mensen met buikpijn van het lachen de zaal uit hebben. En ach, als er toch ergens een persoonlijk verhaaltje of een boodschap in zit, is dat toch alleen maar mooi meegenomen?

Deze voorstelling wordt mogelijk gemaakt door de ‘Keep an Eye Foundation’. Klik hier voor meer informatie

Keep an Eye Foundation - Rosa Spier Huis Laren Nh

 

Meer voorstellingen in het Rosa Spier Huis theater