Rosa Spier Huis Laren - Logo
Zestig jaar Later
Zestig jaar Later
zondag 11 juni, 2023
om 15:30 uur
zondag 6 augustus, 2023
om 15:30 uur

Meer informatie

Verkoopexpositie met 40 werken van de bewoners/kunstenaars.

11 juni t/m 6 augustus

 

Feestelijke opening expositie:

De feestelijke opening vind plaats op zondag 11 juni om 15.30 uur door Farce-Majeur voorman Henk van der Horst.

Uiteraard zingt hij met de aanwezigen het lijflied ‘Het is uit het leven gegrepen’.

In het kader van ’60 jaar Stichting Rosa Spier Huis’ heeft de Kunstcommissie alle bewoners van het Rosa Spier Huis uitgenodigd om hun nieuwste werk te exposeren tijdens een verkooptentoonstelling. Het resultaat is een 40-tal verrassende beelden en schilderijen.

In de woon- en werkgemeenschap vertoeven tal van gelauwerde kunstenaars. Velen hebben indrukwekkende carrières gemaakt in binnen en buitenland en doen de reputatie van het Rosa Spier Huis eer aan in de tentoonstelling die dagelijks gratis te bezoeken is in het Galerie-Café. De kunstenaars zullen regelmatig aanwezig zijn om hun werk toe te lichten, in elk geval op de vrijdagen tussen 5 en 6 uur. Dan zijn er ook een aantal ateliers te bezoeken.

Deelnemende kunstenaars:

Bernie Autsema, Pien van den Broek-Opstelten, Ine Dammers, Ineke van Dongen, Ineke van Dijk, Henriette Evenhuis, Nuray Heijmans-Atas, Maria Jonker, Frits Kox, Marian Kovacs, Josefina Kukanja, Enna Martina, Herre Methorst, Albert en Nelleke Robbe, Danny Ruevekamp, Judith van Rijn-deWal, Paul Santman, Mels Sluijser, Therese Steinmetz, Marian Smits Kovacs, Maaike Wiarda, Eric Zilverberg

Voor meer info: kunstcommissie@rosaspierhuis.nl

 

Bekijk ook