Rosa Spier Huis Laren - Logo
Harpconcert “Een muzikaal Palet” – Inge van Grinsven
Harpconcert “Een muzikaal Palet” – Inge van Grinsven
vrijdag 3 maart, 2023
om 20:00 uur
Prijs per ticket € 5

Inclusief

Een bijzonder harpconcert door harpiste Inge Louisa van Grinsven in de concertzaal van het Rosa Spier Huis in Laren op 3 maart. Boek online!
Harpiste Inge van Grinsven - harpconcert in Rosa Spier Huis Laren

Over de voorstelling

Harpiste Inge Louisa zal in het unieke harpconcert ‘Een Muzikaal Palet’ haar muzikale palet vullen met bekend en minder bekend (harp)repertoire, filmmuziek, eigen composities en arrangementen.

Klassiek en modern repertoire

Ze laat muziek horen van o.a. Debussy en Glinka, maar ook van Disney, ABBA en Elvis Presley. Ze neemt je graag mee in haar verhalen en wil je laten genieten van de vele klankkleuren van haar harp. Naast harpiste is Inge Louisa ook actief op het gebied van tekenen en schilderen. Bijzonder aan dit concert is dan ook dat er een visueel aspect aan verbonden is met beelden van haar eigen werk.Inge Louisa is geschoold aan het conservatorium van Amsterdam bij Erika Waardenburg en Gwyneth Wentink. Ze won vele prijzen op diverse nationale en internationale concoursen. Ze trad o.a. op in de Doelen in Rotterdam, het concertgebouw Amsterdam, Muziekgebouw Eindhoven, tijdens het Grachtenfestival Amsterdam, het Bachfestival in Dordrecht en bij TVprogramma Podium Witteman en NPO Radio 4.

Dit bijzondere harpconcert in de concertzaal van het Rosa Spier Huis in Laren wordt mogelijk gemaakt door de ‘Keep an Eye Foundation’. Klik hier voor meer informatie.

Keep an Eye Foundation - Rosa Spier Huis Laren Nh

Meer voorstellingen in het Rosa Spier Huis theater