Keep an Eye – Santiago Trio

MUZIEK

Aanvang: vrijdag 22 april, 2022 om 20:00 uur

Prijs per ticket 5.00 BESTEL

Het Santiago Trio is een veelbelovend pianotrio dat opgericht is door José Joaquín Parejo Bullón (piano), Davita Laseur (viool) en Diana Sanz Pascual (cello). Zij studeren aan het Conservatorium van Amsterdam bij o.a. Frank van de Laar, Vera Beths en Gideon den Herder. Het samenbindende element van dit trio is hun enthousiasme voor het samen musiceren en het verkennen van nieuw repertoire. Zij spelen deze avond een programma met werken van: Dvořák, Rachmaninoff, Smetana en Piazzolla.
José Joaquín Parejo Bullón begon op zijn achtste jaar met piano spelen. Hij studeerde in Spanje o.a. bij Óscar Vicente Sánchez en Eduardo Rodríguez Carrasco. Hij volgde masterclasses bij o.a.: Niel Immelman, Ricardo Requejo, Alexander Kandelaki, Chang-Rok Moon, e.a. José won meerdere (inter)nationale concoursen. Momenteel studeert hij aan het Conservatorium van Amsterdam bij van Frank van der Laar.
Davita Laseur begon op haar negende met viool spelen. Zij studeert bij Vera Beths aan het Conservatorium van Amsterdam en zij volgde masterclasses bij o.a.:  Daniel Rowland. Zij was concertmeester van een jeugdorkest en heeft meerdere jaren ervaring in diverse kamermuziek ensembles.
Diana Sanz Pascual startte op haar zevende met de cello. Haar bachelor behaalde zij in Madrid bij Ángel García Jermann. Diana volgde masterclasses bij o.a.: Christophe Coin, Wolfgang E. Schmidt, Amit Peled, Troels Svane, Sung-Won Yang, Rafael Rosenfeld, Tristan Cornut en Miguel Jiménez. Diana speelt in het European Youth Orchestra en het Spanish National Youth Orchestra. Ook heeft zij gespeeld met onder meer het Concertgebouw Orkest. Momenteel studeert zij voor haar master aan het Conservatorium van Amsterdam bij Gideon den Herder.|

Deze voorstelling wordt mogelijk gemaakt door de ‘Keep an Eye Foundation’. Klik hier voor meer informatie. Het Rosa Spier Huis hanteert te allen tijde de corona-maatregelen voor theaterbezoek.

 

 

Concert-/theaterzaal, Hector Treublaan 97

Inclusief

Consumptie

Garderobe

Prijs per ticket 5.00 BESTEL

Deze voorstelling wordt mogelijk gemaakt door de ‘Keep an Eye Foundation’. Klik hier voor meer informatie. Het Rosa Spier Huis hanteert te allen tijde de corona-maatregelen voor theaterbezoek.

 

 


Bekijk ook