Liedklas Conservatorium

MUZIEK

Aanvang: zondag 9 juni, 2019 om 15:30 uur

Prijs per ticket 7.50 BESTEL

De Liedklas van het Conservatorium van Amsterdam bestaat al jaren en werd in het verleden geleid door o.a. Hans Broekman, Hein Meens, Marien van Nieukerken, Dido Keuning en Frans van Ruth.
De Liedklas heeft als doel Bachelorstudenten zang en piano in duoverband vertrouwd te maken met het Liedrepertoire in de meest brede zin, waarbij het gestalte geven aan de tekstuele en muzikale inhoud van het repertoire en historische en stilistische aspecten ervan centraal staan. De studenten worden gecoacht in het samenwerken als Liedduo, een aantal malen per jaar wordt er een Liedklasconcert georganiseerd om de studenten de gelegenheid te bieden zich te presenteren en het resultaat van het werk ten gehore te brengen.
De docenten Pierre Mak en Jean-Baptiste Milon hebben er dit jaar voor gekozen voor de studenten een aantal podia te zoeken buiten het gebouw van het Conservatorium. Zij verheugen zich er zeer over dat het Rosa Spier Huis één van deze podia wil zijn en hopen het publiek een bijzonder concert te kunnen bieden. Er zullen ca. zes duo’s een licht, deels cabaretesk programma met  werken uit de twintigste eeuw uitvoeren. Docenten en studenten zien u graag op 9 juni!

Inclusief

Garderobe

Prijs per ticket 7.50 BESTEL

Bekijk ook