Programma en Corona-maatregelen

Aanvang: om 00:00 uur

In verband met de geldende corona-maatregelen is een aangepast programma gemaakt. U kunt meerdere kaartjes bestellen voor personen uit hetzelfde huishouden. U wordt dan automatisch naast elkaar geplaatst.
Indien u de voorstelling bezoekt met iemand met wie u niet samenleeft, raden we u aan om losse kaartjes te bestellen. Zo kunnen we de anderhalve meter waarborgen.
In verband met de beperkte zitplaatsen (door social distance) in de zaal, zullen de voorstellingen/concerten meestal 2x uitgevoerd worden. Let bij het bestellen van uw ticket dus op het gewenste tijdstip. Wij verzoeken tijdens uw bezoek aan onze theater/concertzaal de huisregels tijdens corona-periode in acht te nemen.

Bezoeken van expositie
Bezoekers van buiten het huis kunnen de expositie bezoeken tussen 9.30 en 11.30 en tussen 13.00 en 17.00 uur. Maximale groepsgrootte is 3. Het dragen van een mondkapje en 1,5 m afstand houden is verplicht. Reserveren kan via de receptie. Het is niet toegestaan plaats te nemen in het galeriecafé en gebruik te maken van de horecafaciliteiten.


Bekijk ook