Try-out: Eau de chansons

MUZIEK

Aanvang: maandag 27 juni, 2022 om 20:00 uur

Prijs per ticket 17.50 BESTEL

“Eau de Chansons” neemt je mee in een wervelwind vol Franse muziek, met bloemige noten en een geur van Parijs, sigaretten, rode wijn en slapeloze nachten. Vol van herinneringen aan liefde en vreugde, aan woede en verdriet, soms respectloos en provocerend, dan weer liefelijk en fruitig; en altijd met poëzie! Een geur die past bij elke francofoon of francofiel …
Wiebke & Les Garçons laten zich inspireren door de prachtige teksten en de tijdloze melodieën van het Franse chanson. Muziek die smaakt naar Parijs, sigaretten, rode wijn en slapeloze nachten, soms vol liefde en vreugde, soms vol woede en verdriet, soms respectloos en provocerend – maar altijd vol poëzie! Zij putten uit het oneindige repertoire van Jacques Brel, Françoise Hardy, Edith Piaf, Jacques Dutronc, Serge Gainsbourg, Charles Aznavour, Michel Legrand, Barbara en vele anderen, en brengen ook eigen werk ten gehore.
De originele arrangementen van Marcel Booij, met invloeden uit Jazz, Pop en Latin, zorgen voor een onvergetelijke Franse avond. Met een repertoire vol passie, hartstocht en joie de vivre brengen Wiebke, Marcel, Jean-Louis en Franc je in een oogopslag naar Parijs … je hoeft niet eens de Thalys te pakken.

Wiebke Bonnet – zang / viool
Jean Louis van Dam – piano / accordeon
Marcel Booij – contrabas
Franc auf dem Brinke-Snellen – slagwerk

Concert-/theaterzaal, Hector Treublaan 97

Inclusief

Consumptie

Garderobe

Prijs per ticket 17.50 BESTEL


Bekijk ook