Uit in Laren – Rosa Spier Huis
Uit in Laren – Rosa Spier Huis
vrijdag 6 september, 2024
om 20:00 uur

Inclusief

Over de voorstelling

Met Uit in Laren vieren we de opening van het Culturele seizoen 2024 – 2025.

Tijdens Uit in Laren presenteren de 4 podia – te weten het Papageno Huis, Rosa Spier Huis, Brinkhuis en natuurlijk Singer Laren het culturele aanbod voor 2024-2025. Een avond waar u kennis kunt maken met de 4 podia en van een voorproefje kunt genieten van optredens in het nieuwe culturele seizoen. Vanaf 19:00 uur zijn de deuren van Singer Laren geopend – het programma in de grote theaterzaal begint om 20:15 uur en duurt tot ca 22:00. Aansluitend is er live muziek in Singer waar u onder genot van een drankje nog even gezellig na kunt praten.

De presentatie van Uit in Laren is in handen van: (binnenkort meer informatie)

Toegangskaarten (gratis entree) zijn alleen op uitnodiging door één van de vier podia te verkrijgen.

 

Tijdens Uit in Laren zal namens het Rosa Spier Huis o.a. Bram van der Glind optreden met zijn Jazz quartet.

“Bram van de Glind is een opkomende jazztrompettist die na het winnen van de Rosa Spierhuis/Keep an Eye Foundation Young Talent Award zijn debuutplaat kon uitbrengen. Dit is gebeurd tijdens afgelopen de Muziekzomer Gelderland, waar hij kort na de winst Young Artist in Residence mocht zijn.

Na de winst van de Conservatorium Talent Award 2021 werd voor Bram duidelijk dat hij een reeks persoonlijke stukken wilde samenvoegen tot een album.

Zijn album ‘MIRRORS’ bevat dan ook acht muzikale spiegeltjes waarmee Bram reflecteert op personen en gebeurtenissen dicht bij hem. Persoonlijke thema’s als heimwee, familie en rouw passeren de revue. In een eerlijke, akoestische kwartetbezetting is Bram een open boek en neemt hij zijn publiek mee op ieder zijn eigen reflectieve muzikale reis.

 

Flugelhorn/trompet: Bram van de Glind

Contrabas: Erik Robaard

Vleugel: Stan Verstegen

Drums: Damian de Muijnck”

 

Naast Bram van der Glind zal onze bewoner Bram Rutten samen met danseres Kim Tawjoeram van Dynamic Arts een muzikaal stuk ten gehore brengen.

Meer voorstellingen in het Rosa Spier Huis theater