Jong&Oud Zomerfestival

OVERIG

Aanvang: dinsdag 21 juni, 2022 tot zaterdag 25 juni, 2022

Dinsdag 21 t/m zaterdag 25 juni 2022 vindt het 2e Rosa Spier Huis, Jong & oud door Kunst verbonden Zomerfestival plaats. Vijf dagen lang beleeft jong talent en talent op leeftijd gezamenlijk kleurrijke voorstellingen, concerten, workshops en andere creatieve activiteiten. Deze festiviteiten zijn niet alleen te bezoeken door bewoners, iedereen is welkom!
Om alvast een tipje van de sluier op te lichten; het festival wordt geopend door een 7-koppig ensemble met jonge getalenteerde musici die een muzikale knipoog naar de roaring twenties maken. Gedurende de week zijn er diverse creatieve workshops, van dans en poppenspel tot zelf theater maken. Eén middag zal in het teken van Shakespeare staan. Er is een plantjesmarkt, installatiekunst, Wasmannen (M/V) wassen uw handen, een  première van een korte animatiefilm over Rosa Spier, en er is levenslustig theater gespeeld in alle hoeken van de Anna Stibbezaal. De slotdag wordt geopend door gepassioneerde dansers met kleurrijke kostuums en het Zomerfestival eindigt met een daverend slotconcert door twee jonge veelbelovende musici.
Alle activiteiten, workshops, voorstellingen en concerten zijn gratis toegankelijk. Wel dient u een plaats te reserveren.
Het volledige programma vindt u hier.

Reserveren kan als volgt:
– Bij de receptie van het Rosa Spier Huis
– Telefonisch: 035 5386797
– Per mail: zomerfestival@rosaspierhuis.nl


Bekijk ook