Rosa Spier Huis Laren - Logo

Word innovator!

Word innovator van het Rosa Spier Huis

Innovator van het Rosa Spier Huis – € 2500 per jaar

In het Rosa Spier Huis zetten we ons iedere dag in voor onze bewoners. We werken met innovatieve technieken om bewoners te activeren en om hen nog zoveel mogelijk te laten beleven. Bijvoorbeeld door middel van VR wordt het mogelijk om te wandelen door de geboortestad, het concert mee te maken waar je zoveel goede herinneringen aan hebt of een bezoek te brengen door een door jouw geliefd museum. Dankzij de inzet van innovatieve technieken kunnen we kunst een rol laten blijven spelen voor onze bewoners die zelf niet meer hun passie kunnen uitoefenen. Uit onderzoek blijkt dat dit een grote bijdrage levert aan de (mentale) gezondheid van ouderen. Alleen met uw steun als Innovator kunnen wij dit mogelijk maken.

Bejaardentehuis Laren Voor Oudere Kunstenaars Rosa Spier Huis Laren Nh

Als innovator willen wij u graag bedanken:

  • U ontvangt een uitnodiging voor een borrel met onze directeur en de andere begunstigers en innovators tijdens het Zomerfestival;
  • Indien u €12.500,- schenkt (vijf jaar €2.500,- per jaar) schenkt ontvangt u na vijf jaar een kunstwerk gemaakt door een van de kunstenaars van het Rosa Spier Huis.
  • U wordt vermeld op de website van het Rosa Spier Huis als innovator;
  • U ontvangt twee keer per jaar een nieuwsbrief;

 

Belastingvoordeel

Wist u dat u uw gift kan aftrekken van uw inkomstenbelasting? Stichting Nieuw Rosa Spier Huis heeft de culturele ANBI-status en is daardoor vrijgesteld van schenk- en erfbelasting. Uw gift komt dus geheel ten goede aan ons bijzondere huis en haar bewoners. Klik hier voor meer informatie over mogelijk belastingvoordeel.