Muziekstudio’s

Muziek speelt bij veel van onze bewoners een centrale rol in hun leven. Zij willen graag blijven musiceren. Daarom beschikt het huis over 9 muziekstudio’s voor privégebruik. Hier wordt gemusiceerd, gestudeerd en gecomponeerd. De studio’s zijn te huur als onderdeel van een woning.

Martijn Derrix, muziekbegeleider – “Altijd muziek kunnen maken en studeren wanneer u wilt. Alleen of met andere bewoners in een eigen studio aan huis. Waar vind je dat nou?”

Samen musiceren

Bewoners die willen blijven musiceren, ondersteunen we desgewenst op professionele wijze. Ook zijn er muzikale (groeps)activiteiten. Uiteraard beslist u zelf of u hier aan deelneemt. Onze concert-/theaterzaal en gemeenschappelijke ruimten bieden ook gelegenheid om gezamenlijk te musiceren. Onderling geven bewoners concerten in kleine kring. Tevens zijn er regelmatig optredens voor externe bezoekers.

Belangrijke kenmerken

Oppervlakte: 21 tot 27 m2

Aantal: 9 studio’s

Geluidsisolatie aanwezig

Nieuwbouw

In het nieuwe gebouw zijn 10 muziekstudio’s te huur voor individueel gebruik. Deze mogen 24 uur per dag benut worden. Uiteraard kan ook in het eigen appartement gemusiceerd worden (tussen 10.00 en 21.00u), mits de omwonenden daar geen overlast van ondervinden. Ook is er een gezamenlijke muziekstudio voorzien, voor groepsactiviteiten. Daarnaast wordt deze verhuurd aan ensembles en voor activiteiten van externe muziekinstellingen, -docenten, -opleidingen.