Nieuwe locatie, vertrouwde culturele sfeer

Het Rosa Spier Huis is vernieuwd. Aan de Hector Treublaan in Laren hebben wij een nieuw huis gebouwd, met dezelfde unieke sfeer en ruimte voor meer bewoners en meer culturele activiteiten. Hier blijven onze bewoners volop creëren, genieten bewoners en bezoekers van voorstellingen, concerten en exposities en ontmoeten en inspireren jonge talenten en gerenommeerde kunstenaars elkaar.

Een nieuw huis
Het nieuwe Rosa Spier Huis is een culturele ontmoetingsplek waar gewoond en gewerkt, geleefd en beleefd wordt. Er zijn verschillende type woningen gerealiseerd, waar bewoners naar behoefte zorg, service en ondersteuning ontvangen. Het nieuwe Rosa Spier Huis heeft uitgebreide voorzieningen, zoals ateliers en muziekstudio’s, de Anna-Stibbe-concert- en theaterzaal, een expositieruimte en een bibliotheek. Ook zijn er ontmoetingsruimten zoals een foyer en een prachtige tuin.

Klik hier voor de brochure ‘zelfstandig wonen’
Klik hier voor de brochure ‘wonen met zorg’

Opening

Formele opening nieuwe Rosa Spier Huis

april 2020

Galeriecafé

Het galeriecafé met een aangrenzend buitenterras, een ontmoetingsplek vóór en na de voorstellingen, openingen van exposities en andere activiteiten. Het galeriecafé is open voor publiek.

Beeldentuin

In de beeldentuin kunnen bewoners en bezoekers ontspannen in een natuurlijke omgeving, temidden van de prachtige kunstwerken van oud-bewoners en kunst-studenten. De tuin heeft een kunstzinnig ontwerp. In de zomer kunt u hier terecht voor unieke tuinconcerten.

LEES MEER

 

 

01

nov

Nieuwe Rosa Spier Huis bereikt hoogste punt

LEES HET ARTIKEL

31

mei

Eerste paal nieuw Rosa Spier Huis op 31 mei geslagen door iconische dames

LEES HET ARTIKEL

08

mrt

Omgevingsvergunning nieuwbouw verleend

LEES HET ARTIKEL

of bel ons: 035-5386797

Op de hoogte blijven

Wilt u op de hoogte blijven van actualiteiten rond de realisatie van het nieuwe Rosa Spier Huis? Meld u dan aan voor de digitale Nieuwbouw Nieuwsbrief. U krijgt de nieuwsbrief standaard per e-mail. Heeft u geen e-mailadres, dan sturen wij deze per post.