Word ook Vriend van het Rosa Spier Huis!

Voor € 35 per jaar maakt u het mogelijk dat we de bewoners van het Rosa Spier huis extra faciliteiten kunnen bieden die hun leven nog iets aangenamer maken. Zo hebben we recent een elektrische (golf)kar aangeboden, zodat de bewoners er zelf op uit kunnen gaan. Daarnaast bieden we hen extra middelen om hun vak en favoriete bezigheid, bijvoorbeeld het maken van muziek of kunst, te kunnen blijven beoefenen.

Als Vriend ontvangt u korting op toegangskaarten voor concerten en voorstellingen in het theater van het Rosa Spier Huis en heeft u voorrang bij het bestellen van kaarten.

Omdat het door de huidige corona-situatie niet duidelijk is vanaf wanneer onze culturele activiteiten weer van start kunnen gaan, zal het programma voor volgend seizoen op een later moment gepubliceerd worden op onze site. U kunt dan ook via deze pagina naar de bestelknop ‘word vriend’.

 

Wilt u al eerder een donatie doen aan Stichting Vrienden?
Dat kan via bankrekeningnummer NL27 INGB 0653 8259 00.
U ontvangt dan van ons op een later moment uw kortingsvoucher.

Het Rosa Spier Huis organiseert naast het vaste, jaarlijkse programma talloze bijzondere evenementen zoals extra concerten en theatervoorstellingen, openingen van exposities, try-outs en lezingen. Dit alles in een unieke setting, waarbij na afloop veelvuldig contact is tussen publiek en kunstenaar(s).

Klik hier voor meer informatie over Stichting Vrienden van het Rosa Spier Huis.

 

St. Vrienden doneert elektrische pendelkar

Een positief vooruitzicht voor bewoners in tijden van Corona. Stichting Vrienden van het Rosa Spier Huis schenkt een elektrische pendelkar. Bewoners (mèt rijbewijs) kunnen de pendelkar reserveren en in totaal met maximaal vier personen op pad. Uiteraard pas zodra de Corona maatregelen dit weer toestaan. De heer Jan Ingen Housz, bewoner en voorzitter van de Bewoners/Cliëntenraad van het Rosa Spier Huis ontving de sleutel uit handen van Frank Peters, Voorzitter van de Stichting Vrienden.