Word ook Vriend van het Rosa Spier Huis!

Voor € 35 per jaar maakt u het mogelijk dat we de bewoners van het Rosa Spier huis extra faciliteiten kunnen bieden die hun leven nog iets aangenamer maken. Zo hebben we recent een elektrische (golf)kar aangeboden, zodat de bewoners er zelf op uit kunnen gaan. Daarnaast bieden we hen extra middelen om hun vak en favoriete bezigheid, bijvoorbeeld het maken van muziek of kunst, te kunnen blijven beoefenen.

Als Vriend ontvangt u korting op toegangskaarten voor concerten en voorstellingen in het theater van het Rosa Spier Huis en heeft u voorrang bij het bestellen van kaarten.
Het Vrienden-lidmaatschap is altijd geldig voor 1 theaterseizoen (september t/m juni). 

 

 

Wilt u geen Vriend worden maar wel een donatie doen aan Stichting Vrienden?
Dat kan via bankrekeningnummer NL27 INGB 0653 8259 00.

Het Rosa Spier Huis organiseert naast het vaste, jaarlijkse programma talloze bijzondere evenementen zoals extra concerten en theatervoorstellingen, openingen van exposities, try-outs en lezingen. Dit alles in een unieke setting, waarbij na afloop veelvuldig contact is tussen publiek en kunstenaar(s).

Klik hier voor meer informatie over Stichting Vrienden van het Rosa Spier Huis.

 

St. Vrienden doneert elektrische pendelkar

Een positief vooruitzicht voor bewoners in tijden van Corona. Stichting Vrienden van het Rosa Spier Huis schenkt een elektrische pendelkar. Bewoners (mèt rijbewijs) kunnen de pendelkar reserveren en in totaal met maximaal vier personen op pad. Uiteraard pas zodra de Corona maatregelen dit weer toestaan. De heer Jan Ingen Housz, bewoner en voormalig voorzitter van de Bewoners/Cliëntenraad van het Rosa Spier Huis ontving de sleutel uit handen van Frank Peters, Voorzitter van de Stichting Vrienden.

Word Vriend van het Rosa Spier Huis

Voor € 35,- per jaar steunt u het Rosa Spier Huis. Als Vriend ontvangt korting op voorstellingen in het theater van het Rosa Spier Huis en heeft u voorrang bij het bestellen van kaarten voor de voorstellingen in het Rosa Spier Huis. Meld u aan via onderstaande button.
NB. Het Vrienden-lidmaatschap is altijd geldig voor 1 theaterseizoen (september t/m juni).