Rosa Spier Huis Laren - Logo

Word begunstiger!

Word begunstiger van het Rosa Spier Huis

Begunstiger van het Rosa Spier Huis – € 1000 per jaar

Dankzij onze begunstigers kunnen wij het Rosa Spier Huis blijven ontwikkelen en zorgen voor bijzondere ontmoetingen en verbindingen tussen jong en oud en haar bewoners en de bezoekers van het Rosa Spier huis. Op dit moment zij wij bijvoorbeeld druk bezig met de ontwikkeling van de beeldentuin. Een plek waar straks twintig beelden te bewonderen zijn, deels gemaakt door kunstenaars van het Rosa Spier Huis. Het wordt een plek waar de bewoners en de bezoekers elkaar kunnen ontmoeten.

Rosa Spier Huis en de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht presenteren: De Kunst van het Leven

Als begunstiger willen wij u graag bedanken:

  • U ontvangt een uitnodiging voor een borrel met onze directeur en de andere begunstigers en innovators tijdens het Zomerfestival;
  • U wordt uitgenodigd voor openingen van nieuwe ruimten van het Rosa Spier die dankzij uw steun zijn gerealiseerd, zoals binnenkort de beeldentuin;
  • U wordt vermeld op de website van het Rosa Spier Huis als begunstiger;
  • U ontvangt twee keer per jaar onze nieuwsbrief;


Indien u €5000,- schenkt (vijf jaar €1000,- per jaar) vermelden we u graag bij het project waaraan uw bijdrage besteed wordt.

Belastingvoordeel

Wist u dat u uw gift kan aftrekken van uw inkomstenbelasting? Stichting Nieuw Rosa Spier Huis heeft de culturele ANBI-status en is daardoor vrijgesteld van schenk- en erfbelasting. Uw gift komt dus geheel ten goede aan ons bijzondere huis en haar bewoners. Klik hier voor meer informatie over mogelijk belastingvoordeel.

Restaurant Galeriecafé Rosa Spier Huis Laren in het Gooi