Atelier

Een plek om in alle rust te werken

Ateliers in het Rosa Spier Huis

Kunst door kunstenaars in het Rosa Spier Huis Laren

Creatieve activiteiten

Regelmatig organiseren we gemeenschappelijke activiteiten, zoals workshops modeltekenen, etsen of boetseren. Deze activiteiten worden verzorgd door professionals. Het Rosa Spier Huis heeft creatieve begeleiding in dienst die wekelijks werksessies voor een groep bewoners ondersteunen.

Karin Annaert, bestuurder Rosa Spier Huis en zelf ook gepassioneerd schilder – “Een passende werkplek, met goed licht, is onmisbaar voor beeldend kunstenaars. De juiste omstandigheden dragen bij aan het creatieve proces.”

Ateliers

We vinden het belangrijk dat bewoners alle ruimte hebben om te blijven creëren. In een eigen atelier kunt u in alle rust, wanneer u dat wilt, blijven werken. In het Rosa Spier Huis kunt u een privéatelier huren. Daarnaast is er ook een gemeenschappelijk atelier voor activiteiten in groepsverband.

Atelier Rosa Spier Huis Laren voor oudere kunstenaars

Belangrijke kenmerken

Aantal Studios en Ateliers in het Rosa Spier Huis

Aantal: 10

Oppervlakte: 25 m2

Rolstoeltoegankelijk

Inval van Noorderlicht

Kunstatelier in Laren in het Rosa Spier Huis - bejaardentehuis voor oudere kunstenaars

Gemeenschappelijke ruimtes

In het Rosa Spier Huis zijn privéateliers te huur en er is een gemeenschappelijk atelier waar kunstenaars in groepsverband kunnen werken. Het gezamenlijke atelier is ook te huur voor externe kunstenaars en bedrijven in het kader van creatieve groepsactiviteiten. Ook is er een gezamenlijke muziekkamer en een uitgebreide bibliotheek.

MUZIEKKAMER in het Rosa Spier Huis Laren - bejaardentehuis voor oudere kunstenaars
Kunst Atelier in Rosa Spier Huis Laren - bejaardentehuis voor oudere kunstenaars, musici en wetenschappers