Een leven lang kunst

Met uw bijdrage creëren we een thuis voor oudere kunstenaars en wetenschappers.

U kunt het Rosa Spier Huis steunen als vriend, stoeladoptant, begunstiger of met een nalatenschap of eenmalige donatie. Zelf overmaken kan naar NL13ABNA0248902423 op naam van Stichting Nieuw Rosa Spier Huis. Mogen we u bedanken? Vermeld dan uw e-mailadres bij uw gift.

Wilt u meer weten over geefmogelijkheden? Neem contact met ons op via relaties@rosaspierhuis.nl.

Word vriend – €50 per jaar

Vrienden verhogen het welzijn van onze bewoners. Dankzij uw steun kunnen we de bewoners van het Rosa Spier Huis extra faciliteiten bieden, die hun kwaliteit van leven verhogen. Met steun van de vrienden is bijvoorbeeld een elektrisch (golf)karretje gekocht, zodat bewoners mobiel en zelfstandig blijven en zijn hulpmiddelen aangeschaft, die bewoners in staat stellen om hun passie – het maken van muziek of beeldende kunst – te blijven uitoefenen. Klik hier om direct vriend te worden!

Voor €50 per jaar wordt u vriend. Voor uw steun willen we u graag bedanken:

 • U ontvangt onze nieuwsbrief met updates van het Rosa Spier Huis;
 • U ontvangt als eerste de programmering voor het nieuwe seizoen;
 •  U wordt uitgenodigd voor onze bijeenkomst voor steungevers.

Adopteer een stoel – €500 per jaar

Het Rosa Spier Huis beschikt over een mooie concert- en theaterzaal, vernoemd naar pianiste en componiste Anna Stibbe. Met haar legaat maakte zij de bouw van de zaal mogelijk, waar we jaarlijks een divers programma neerzetten voor onze bewoners en bezoekers. We bieden een podium aan bekende acteurs, musici en dansers, jong talent en onze eigen kunstenaars. De zaal leent zich uitstekend voor kleinere ensembles, voorstellingen en concerten die passen bij een intieme sfeer. Er is ruimte voor 150 personen inclusief 8 rolstoelplaatsen. Dankzij uw bijdrage blijft dit podium voor iedereen toegankelijk en kunt u genieten van de bijzondere voorstellingen.

Voor €500 per jaar adopteert u een stoel in de Anna Stibbe concert- en theaterzaal. Voor uw steun willen we u graag bedanken:

 • U ontvangt onze nieuwsbrief met updates van het Rosa Spier Huis;
 • U wordt uitgenodigd voor onze bijeenkomst voor steungevers;
 • U wordt desgewenst vermeld op de website van het Rosa Spier Huis als Stoeladoptant;
 • Bij een periodieke schenking (vijf jaar lang) komt uw naam op de geadopteerde stoel.

Word begunstiger – vanaf €1000

Met uw steun blijven we de activiteiten van het Rosa Spier Huis ontwikkelen. We zorgen voor bijzondere verbindingen tussen bewoners en bezoekers van jong tot oud. Op dit moment werken we aan de realisatie van de nieuwe beeldentuin. Hier zijn straks in vaste en wisselende opstelling twintig inspirerende kunstwerken in het landschap te bewonderen. Een plek voor rust, bezinning en ontmoeting.

 Voor €1000 wordt u begunstiger. Voor uw steun willen we u graag bedanken:

 • U ontvangt onze nieuwsbrief met updates van het Rosa Spier Huis;
 • U wordt uitgenodigd voor onze bijeenkomst voor steungevers;
 • U wordt desgewenst vermeld op de website van het Rosa Spier Huis als Begunstiger;
 • Bij een periodieke schenking (vijf jaar lang) komt – indien van toepassing – uw naam bij het gesteunde project en bieden we u een unieke culturele ervaring of ontmoeting in het Rosa Spier Huis.

* In overleg en afhankelijk van de bijdrage zijn andere tegenprestaties mogelijk.

Belastingvoordeel

Wist u dat u uw gift kan aftrekken van uw inkomstenbelasting? Stichting Nieuw Rosa Spier Huis heeft de culturele ANBI-status en is daardoor vrijgesteld van schenk- en erfbelasting. Uw gift komt dus geheel ten goede aan ons bijzondere huis en haar bewoners. Klik hier voor meer informatie over mogelijk belastingvoordeel.