Rosa Spier Huis Laren - Logo

Steun het Rosa Spier Huis in Laren

En draag bij aan het voortbestaan van het culturele hart

Uw steun is onmisbaar!

Uw steun maakt ongelofelijk veel mogelijk voor onze bewoners, jong talent en de bezoekers van het Rosa Spier Huis.

Musici, kunstenaars, schrijvers, acteurs en wetenschappers: ze laten ons anders naar de wereld kijken. Het Rosa Spier Huis is een woon- en werkgemeenschap voor deze bijzondere groep mensen. In het huis kunnen zij hun passie blijven beoefenen en hun creaties delen met andere bewoners, bezoekers en jonge talenten. Het is voor ons belangrijk dat onze bewoners zich thuis voelen in het Rosa Spier Huis en met gelijkgestemden kunnen leven. Er kan een moment komen dat ze ouder worden of extra zorg nodig hebben. Ook dat is geen enkel probleem in het Rosa Spier Huis. In onze zorgvleugel verlenen wij de passende zorg en dankzij ons cultuurgebouw met concert- en theaterzaal, muziekkamer, bibliotheek, atelier en expositieruimte geven wij de mogelijkheid aan iedereen om te blijven creëren en inspireren. Ook al hebben oudere kunstenaars zorg nodig, de liefde om te creëren blijft. Kunstenaars gaan immers nooit met pensioen.

Hoe kunt u ons steunen

Nalatenschappen

U kunt het Rosa Spier Huis ook in uw testament opnemen. Dankzij uw nalatenschap kunnen de volgende generaties kunstenaars op hun oudere dag ook terecht in het Rosa Spier Huis, waar hen alle faciliteiten worden geboden om actief te blijven in de kunsten. U kunt op verschillende manieren nalaten aan het Rosa Spier Huis.

Eenmalige Donatie

Vanzelfsprekend zijn wij blij en geholpen met iedere bijdrage. U kunt ons eenmalig steunen en op die manier een waardevolle bijdrage leveren aan het geluk en het werk van onze bewoners. Klik hier om een eenmalige donatie te doen.

Belastingvoordeel

Wist u dat u uw gift kan aftrekken van uw inkomstenbelasting? Stichting Nieuw Rosa Spier Huis heeft de culturele ANBI-status en is daardoor vrijgesteld van schenk- en erfbelasting. Uw gift komt dus geheel ten goede aan ons bijzondere huis en haar bewoners. Klik hier voor meer informatie over mogelijk belastingvoordeel.

Kunst expostie Rosa Spier Huis Laren - huis voor oudere kunstenaars
Harp Rosa Spier Huis Laren (Nh)

Steun ons eenmalig

 

Ook u kunt het Rosa Spier Huis eenmalig steunen en een waardevolle bijdrage leveren aan het geluk en het werk van onze bewoners. Alleen met uw bijdrage en betrokkenheid kan het cultuurgebouw in stand gehouden worden en blijft het unieke karakter van het Rosa Spier Huis behouden.