Uw steun is onmisbaar

Het Rosa Spier Huis is een woon- werk- en zorgcentrum voor oudere kunstenaars; mensen die eigenlijk nooit met pensioen gaan. In het huis is ruimte voor autonomie en individuele creativiteit. Bewoners kunnen hun werk voortzetten en de resultaten van hun werk delen met andere bewoners, bezoekers en jonge talenten. Het Rosa Spier Huis is een culturele ontmoetingsplaats.

Steun ons eenmalig

Ook u kunt het Rosa Spier Huis eenmalig steunen en een waardevolle bijdrage leveren aan het geluk en het werk van onze bewoners.

Steun nu

Er is een nieuw Rosa Spier Huis gebouwd, omdat het vorige huis niet meer voldeed aan de wettelijke eisen. Eind 2019 hebben de bewoners hun intrek genomen in het nieuwe huis.
Ook in nieuwe Rosa Spier Huis zijn de culturele voorzieningen van essentieel belang. De unieke culturele sfeer in het huis is behouden gebleven. De realisatie van het cultuurgebouw, met onder meer een concert-/theaterzaal, algemene en individuele ateliers en muziekstudio’s, expositieruimte en galeriecafé, is gesponsord door begunstigers die het Rosa Spier Huis een warm hart toedragen.


Anna Sitbbe concert- en theaterzaal met 150 zitplaatsen.

Vormen van steun

Als begunstiger van het Rosa Spier Huis investeert u in het behoud van de ziel van het Rosa Spier Huis. Een investering in toekomstige generaties van kunstenaars, schrijvers, acteurs en musici die in het Rosa Spier Huis een plek vinden onder gelijkgestemden om hun liefde voor het vak te koesteren. Er zijn verschillende manieren om het Rosa Spier Huis te ondersteunen:

  • u kunt een stoel adopteren in de Anna Stibbe-concert- en theaterzaal
  • u kunt begunstiger worden
  • u kunt founder worden
  • u kunt een (culturele) ruimte adopteren, zoals de expositieruimte of een muziekstudio
  • u kunt nalaten aan het Rosa Spier Huis
  • als bedrijf kunt u sponsor worden
  • u kunt een eenmalige bijdrage doen

Lees hier meer over de vormen van steun aan het Rosa Spier Huis.
U kunt ook ‘Vriend’ van het Rosa Spier Huis worden. Lees hier meer.

Contact
Graag gaan wij persoonlijk met u in gesprek over uw wensen. Daarover kunt u contact opnemen met Karin Annaert, k.annaert@rosaspierhuis.nl.

Het Rosa Spier Huis is een ANBI-stichting, waardoor uw gift fiscaal aftrekbaar is.

 

of bel ons: 035-5386797

Steun ons eenmalig

Ook u kunt het Rosa Spier Huis eenmalig steunen en een waardevolle bijdrage leveren aan het geluk en het werk van onze bewoners. Steun ons nu en bouw mee aan ons unieke huis voor oudere kunstenaars. Alleen met uw bijdrage en betrokkenheid kan het cultuurgebouw worden gerealiseerd en blijft het unieke karakter van het Rosa Spier Huis behouden.