Dienstverlening

Als particuliere bewoner én als bewoner met een zorgindicatie van het huidige Rosa Spier Huis maakt u gebruik van een ‘totaal ‘ arrangement (all inclusive).

Maaltijden

Onze koks verzorgen dagelijks een warme drie-gangen maaltijd. Deze wordt omstreeks het middaguur in uw woning bezorgd , óf u kunt samen met andere bewoners eten in de Gelagkamer. Particuliere bewoners regelen zélf hun ontbijt. Bewoners met een zorgindicatie krijgen dit thuis bezorgd.

Koffie

Dagelijks kunt u gezamenlijk koffie/thee drinken in de “Punt”. Bewoners met zorgindicatie krijgen dit desgewenst thuis bezorgd.

Schoonmaak

Uw woning wordt voor u schoongemaakt door ons eigen personeel. We streven ernaar dat dit steeds gedaan wordt door dezelfde huishoudelijk medewerker, een bekend en vertrouwd gezicht.

De was

In principe bent u zelf verantwoordelijk voor de was van zowel bedlinnen/handdoeken als uw kleding. Er zijn wasmachines beschikbaar (tegen betaling). Het is ook mogelijk de was te laten doen. Hiervoor worden dan kosten in rekening gebracht.

Reparaties

Onze facilitaire dienst is beschikbaar om kleine reparaties in uw woning te doen of u daarbij te helpen. Hiervoor kunnen kosten in rekening worden gebracht.