Wonen met een podium aan huis

Wonen met een podium aan huis

Leven zoals u dat gewend bent

Aanmelden bewoner Rosa Spier Huis

Rosa Spier Huis Laren Nh - Een leven lang kunst

Informatie
Klik hier voor de brochure ‘zelfstandig wonen’

Klik hier voor de brochure ‘wonen met zorg’

 

Wachtlijst gesloten behalve voor VPT ZZP 4,5,6

 

 

Kunstenaars in het Rosa Spier Huis Laren Nh in het Gooi

Vanwege het overweldigend aantal aanmeldingen en toelatingen voor de wachtlijst van het Rosa Spier Huis hebben wij de wachtlijst tijdelijk gesloten.

 

Dit geldt voor personen die zelfstandig en op korte- of lange termijn willen gaan huren, zonder zorgindicatie.

 

Zodra de wachtlijst helemaal op orde is en het aantal wachtende gereduceerd, zal de website worden aangepast en zullen wij de optie om via de website een aanvraagformulier in te vullen voor de toelating openzetten. Op dit moment is niet duidelijk wanneer dit zal zijn en zal geen  persoonlijk bericht gestuurd worden  dus houdt onze website goed in de gaten www.rosaspierhuis.nl . Of u t.z.t. aan de criteria zal voldoen kan op dit moment geen uitspraak worden gedaan.

 

Voor personen die op de wachtlijst willen komen met een zorgindicatie (ZZP 4, 5, 6, 7 of 8) afgegeven door het CIZ geldt deze mededeling niet!  In dat geval kunt u contact met ons opnemen via  administratie@rosaspierhuis.nl

Als u het vermoeden heeft wel  voor een CIZ indicatie in aanmerking te kunnen komen of daar vragen over hebben neem dan contact op met uw huisarts die kan u daar verder mee helpen.  

 

 

Mocht u graag eens een kijkje willen nemen in het Rosa Spier Huis, u bent van harte welkom om vrij binnen te lopen, de wisselende expositie te bekijken, iets te nuttigen in het restaurant en/of via de website een kaartje te boeken voor een van de vele prachtige voorstellingen in de Anna Stibbe Zaal van het Rosa Spier Huis.

Els Evers Bewonerscoordinator Rosa Spier Huis
Het kunstwerk “Le Vautour “ is gemaakt is door Henriette Evenhuis, bewoonster van het RSH

Els Evers-Heine

Mijn naam is Els Evers- Heine. Na vele jaren werkzaam te zijn geweest in de Zorg en Welzijn sector werk ik sinds 2018 in het Rosa Spier Huis als Bewoners Coördinator. Ik ben gestart in het “oude “ Rosa Spier Huis en heb meegewerkt aan de verhuizing en omschakeling naar het “nieuwe ‘ Rosa Spier Huis. Een prachtige locatie om te wonen en voor mij een mooie en inspirerende plek om te werken.