Wonen in het Rosa Spier Huis

Het Rosa Spier Huis biedt bewoners (van alle inkomensniveaus) een culturele woonomgeving met uitgebreide voorzieningen, zorg en ondersteuning naar wens. De kleinschaligheid van het huis, ons betrokken personeel en persoonlijke aandacht worden zeer gewaardeerd. In ons unieke huis kunt u blijven leven zoals u dat gewend bent. Een leven zoals u dat wenst.

Zelfstandig wonen

In het Rosa Spier Huis woont u zelfstandig en ontvangt u diensten en ondersteuning aan huis.

Er zijn éénkamerappartementen met privéatelier of -studio, tweekamerappartementen en echtparenappartementen.

LEES MEER

Voorzieningen

Verder beschikt het huis over een aantal unieke gemeenschappelijke voorzieningen en een uitgebreid programma van (professioneel begeleide) activiteiten voor bewoners en onder andere hun familie: lezingen, schilderen, muziek, wandelingen, optredens en uitstapjes naar musea.

LEES MEER

Woon met zorg

Heeft u of uw partner meer of minder intensieve zorg nodig, ook dan kunt u terecht in het Rosa Spier Huis. Op de zorgafdeling bieden onze betrokken medewerkers 24 uur per dag, zeven dagen per week, zorg op maat. Waar u dat wenst, assisteren wij u om actief te blijven participeren in de culturele activiteiten in het huis. Zo zorgen we ervoor dat u uw autonomie behoudt en onderdeel blijft uitmaken van een unieke gemeenschap van kunstenaars. Op de nieuwe locatie zijn er nog meer type appartementen en woonmogelijkheden.

LEES MEER

Aanmeldingsproces

Om in het Rosa Spier Huis te kunnen wonen, moet u aan een aantal voorwaarden voldoen.