Galeriecafé

Restaurant – Doorlopende exposities – Live muziek

Restaurant Galeriecafé

Een van de attracties van het Rosa Spier Huis is het restaurant annex galeriecafé, met plaats voor ruim zestig personen. Het is het centrale ontmoetingspunt waar de bewoners van het huis onder het genot van een kopje koffie bijeenkomen om met elkaar van gedachten te wisselen over de dingen van de dag.

Doorlopend exposities

 

In deze intieme ruimte, waarin doorlopend exposities plaatsvinden en regelmatig livemuziek (klassiek of jazz) te beluisteren valt, is het genoeglijk toeven met een drankje, of om iets te eten. Hier ook gaan de inwonende kunstenaars het gesprek aan met de bezoekers van buiten die een expositie hebben bezocht of samen met hen in onze prachtige Anna Stibbezaal hebben genoten van een concert of een andere culturele manifestatie.

Theaterzaal Laren - Anna Stibbe Theaterzaal in Rosa Spier Huis
Restaurant Galeriecafé Rosa Spier Huis Laren in het Gooi

Culinaire Kunst!

Kortom, als u in een ambiance van kunst en cultuur heerlijk lunchen, smakelijk dineren of tussendoor een knapperig broodje van de chef verorberen wilt, bent u hier op de goede plaats.
Of wat zou u er voor de variatie van denken om op een mooie dag, als de temperatuur het toelaat, buiten op het uitnodigend terras met een aperitiefje te genieten van onze sfeervolle tuin met bijzondere beelden?

 

Iedereen welkom!

 

Laat het iedereen duidelijk zijn: ons restaurant verwelkomt niet alleen de inwonende kunstenaars maar ook geïnteresseerden die van buiten komen. En dag in dag uit zijn onze bekwame koks, bijgestaan door vriendelijk en begripsvol bedienend personeel in de weer om de gasten te verwennen met dagelijks versbereide spijzen.

Trek in kunst en cultuur? Kom kijken en luisteren in het Rosa Spier Huis en geniet vóór of na de evenementen van een heerlijke lunch of een smakelijk diner in ons gastvrije restaurant.

Restaurant Galeriecafé Rosa Spier Huis Laren in het Gooi
Restaurant Galeriecafé Rosa Spier Huis Laren in het Gooi

Catering

Maak uw (culturele) ontmoeting ook culinair compleet! Onze horecavoorziening biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van catering om uw bijeenkomst compleet te maken. In ons Galeriecafé kunt u terecht voor een heerlijke lunch of borrel. U heeft de keuze uit verschillende borrelarrangementen, vergaderarrangement, buffetten en diners.  Wij maken graag een voorstel voor u zodat het uw gasten aan niets zal ontbreken.

Rosa Spier Huis in Laren in het Gooi - Faciliteiten

Informatie/offerte

Informatie of offerte aanvragen voor huur van één van onze ruimtes?
Stuur uw aanvraag naar info@rosaspierhuis.nl of neem telefonisch contact op via 035-8200919.

Bereikbaarheid

Ons mooie pand is gunstig gelegen op korte afstand van de A1. Op het terrein van het Rosa Spier Huis is ruime parkeergelegenheid. Tevens zijn daar 4 laadplekken beschikbaar.

Bejaardentehuis Laren Voor Oudere Kunstenaars Rosa Spier Huis Laren Nh