Zaalverhuur

In onze inspirerende omgeving zijn de mooiste (culturele) ontmoetingen mogelijk; van een voorstelling, concert, try-out, congres, lezing of presentatie in onze sfeervolle concertzaal, een training of vergadering in onze vergaderzaal tot (creatieve) workshops in het open atelier.
In ons Galeriecafé kunnen wij uw gasten ontvangen en kunt u gebruik maken van een heerlijke lunch, diner of borrel. Dit alles in een creatieve omgeving met exposities, waar musici – jong en oud – aan het oefenen zijn, beeldende kunst wordt gemaakt, en iemand spontaan op de vleugel speelt.

Anna Stibbe concert-/theaterzaal
Onze sfeervolle concert-/theaterzaal heeft een uitstekende akoestiek en diverse audiovisuele middelen; o.a. beamer, scherm, licht en geluidsinstallatie. Er zijn 2 vleugels (Bechstein en Steinway) die wij (gestemd) aan u kunnen verhuren. De zaal heeft 145 zitplaatsen (123 in de zaal en 22 op het balkon) en 10 rolstoelplaatsen. Er zijn twee kleedkamers met toilet en douche aanwezig.
Technische gegevens van de zaal kunt u hier vinden.
   

Vergaderruimte
De vergaderzaal bevindt zich op de 1e verdieping van het zorggebouw en is geschikt voor gebruik met max. 16 personen. Een laptop sluit u eenvoudig aan op de beamer en het grote tv-scherm en er is een flipover aanwezig. De vergaderruimte is in verschillende opstellingen te gebruiken en daardoor uitermate geschikt voor brainstormsessies, trainingen en vergaderingen.
 

Atelier
Het ruime atelier bevindt zich op de begane grond van het cultuurgebouw. Deze creatieve ruimte heeft kamerhoge raampartijen en 4 grote werktafels met ruimte voor 8-12 personen. De lichte ruimte is voorzien van een vaste opstelling en hier kunnen allerlei creatieve workshops en trainingen plaatsvinden.

Catering
Maak uw (culturele) ontmoeting ook culinair compleet! Onze horecavoorziening biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van catering om uw bijeenkomst compleet te maken. In ons Galeriecafé kunt u terecht voor een heerlijke lunch of borrel. U heeft de keuze uit verschillende borrelarrangementen, vergaderarrangement, buffetten en diners.  Wij maken graag een voorstel voor u zodat het uw gasten aan niets zal ontbreken.
 

Ondersteuning
Het Rosa Spier Huis beschikt over diverse technische faciliteiten ter ondersteuning van een evenement, voorstelling of vergadering. De standaard uitrusting bevat o.a. beamers, projectieschermen, microfoons, flipover met stiften en de Anna Stibbezaal heeft een uitgebreide licht- en geluidsinstallatie. Ook kunnen we een professionele technieker voor uw event inhuren. Er is gratis wifi aanwezig. We bespreken graag wat uw wensen zijn en maken graag een voorstel voor u.

Bereikbaarheid
Ons mooie pand is gunstig gelegen op korte afstand van de A1. Op het terrein van het Rosa Spier Huis is ruime parkeergelegenheid. Tevens zijn daar 4 laadplekken beschikbaar.

Algemene Huurvoorwaarden
Lees hier onze Algemene huurvoorwaarden.

Informatie/offerte
Informatie of offerte aanvragen voor huur van één van onze ruimtes?
Stuur uw aanvraag naar Fleur Bekkers, manager cultuur, zaalhuur@rosaspierhuis.nl of neem telefonisch contact op via 035-8200919.