Zaalverhuur

Inspirerende locatie voor trainingen, workshops, vergaderingen en congressen

Zaalverhuur

In onze inspirerende omgeving zijn de mooiste (culturele) ontmoetingen mogelijk; van een voorstelling, concert, try-out, congres, lezing of presentatie in onze sfeervolle concertzaal, een training of vergadering in onze vergaderzaal tot (creatieve) workshops in het open atelier.
In ons Galeriecafé kunnen wij uw gasten ontvangen en kunt u gebruik maken van een heerlijke lunch, diner of borrel. Dit alles in een creatieve omgeving met exposities, waar musici – jong en oud – aan het oefenen zijn, beeldende kunst wordt gemaakt, en iemand spontaan op de vleugel speelt.

Anna Stibbe concert-/theaterzaal

Onze sfeervolle concert-/theaterzaal heeft een uitstekende akoestiek en diverse audiovisuele middelen; o.a. beamer, scherm, licht en geluidsinstallatie. Er zijn 2 vleugels (Bechstein en Steinway) die wij (gestemd) aan u kunnen verhuren. De zaal heeft 145 zitplaatsen (123 in de zaal en 22 op het balkon) en 10 rolstoelplaatsen. Er zijn twee kleedkamers met toilet en douche aanwezig.
Technische gegevens van de zaal kunt u hier vinden.

Theaterzaal Laren - Anna Stibbe Theaterzaal in Rosa Spier Huis
Concertzaal Laren - Anna Stibbe Theaterzaal in Rosa Spier Huis

Vergaderzaal

De vergaderzaal bevindt zich op de 1e verdieping van het zorggebouw en is geschikt voor gebruik met max. 16 personen. Een laptop sluit u eenvoudig aan op de beamer en het grote tv-scherm en er is een flipover aanwezig. De vergaderruimte is in verschillende opstellingen te gebruiken en daardoor uitermate geschikt voor brainstormsessies, trainingen en vergaderingen.

Vergaderzaal huren in Laren in het Rosa Spier Huis
Vergaderzaal huren in Laren in het Rosa Spier Huis

Atelier

Het ruime atelier bevindt zich op de begane grond van het cultuurgebouw. Deze creatieve ruimte heeft kamerhoge raampartijen en 4 grote werktafels met ruimte voor 8-12 personen. De lichte ruimte is voorzien van een vaste opstelling en hier kunnen allerlei creatieve workshops en trainingen plaatsvinden.

Kunst Atelier in Rosa Spier Huis Laren - bejaardentehuis voor oudere kunstenaars, musici en wetenschappers
Kunst Atelier in Rosa Spier Huis Laren - bejaardentehuis voor oudere kunstenaars, musici en wetenschappers

Catering

Maak uw (culturele) ontmoeting ook culinair compleet! Onze horecavoorziening biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van catering om uw bijeenkomst compleet te maken. In ons Galeriecafé kunt u terecht voor een heerlijke lunch of borrel. U heeft de keuze uit verschillende borrelarrangementen, vergaderarrangement, buffetten en diners.  Wij maken graag een voorstel voor u zodat het uw gasten aan niets zal ontbreken.

Restaurant Galeriecafé Rosa Spier Huis Laren in het Gooi
Restaurant Galeriecafé Rosa Spier Huis Laren in het Gooi

Ondersteuning

Het Rosa Spier Huis beschikt over diverse technische faciliteiten ter ondersteuning van een evenement, voorstelling of vergadering. De standaard uitrusting bevat o.a. beamers, projectieschermen, microfoons, flipover met stiften en de Anna Stibbezaal heeft een uitgebreide licht- en geluidsinstallatie. Ook kunnen we een professionele technieker voor uw event inhuren. Er is gratis wifi aanwezig. We bespreken graag wat uw wensen zijn en maken graag een voorstel voor u.

Algemene huurvoorwaarden

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en/of overeenkomsten
met de Verhuurder die betrekking hebben op de huur van vergaderruimte/algemene
muziekkamer/algemeen atelier/Anna Stibbe-zaal van het Rosa Spier Huis, Hector Treublaan 97, 1251 CG, Laren.

Rosa Spier Huis in Laren in het Gooi - Faciliteiten

Informatie/offerte

Informatie of offerte aanvragen voor huur van één van onze ruimtes?
Stuur uw aanvraag naar info@rosaspierhuis.nl of neem telefonisch contact op via 035-8200919.

Bereikbaarheid

Ons mooie pand is gunstig gelegen op korte afstand van de A1. Op het terrein van het Rosa Spier Huis is ruime parkeergelegenheid. Tevens zijn daar 4 laadplekken beschikbaar.

Bejaardentehuis Laren Voor Oudere Kunstenaars Rosa Spier Huis Laren Nh