Rosa Spier Huis Laren - Logo

Team Rosa Spier Huis Laren

Els Everts
Els Evers is Bewoners coördinator in het Rosa Spier Huis Laren (Nh)
Els Evers - Bewoners coördinator Rosa Spier Huis Laren

Sinds 2018 werk ik in het Rosa Spier Huis als Bewoners Coördinator. Het Rosa Spier Huis is een woon en werkgemeenschap waar Kunst en Cultuur een belangrijk plek innemen en waar zowel bewoners als medewerkers en vrijwilligers een waardevolle bijdrage aan leveren.

Dat maakt het Rosa Spier Huis uniek en voor mij een bijzondere en inspirerende plek om te werken. Iedereen die Rosa Spier Huis wil komen wonen kan informatie vinden op de website en contact opnemen met mij.

Dan bespreken we eerst de toelating procedure voor de wachtlijst van het Rosa Spier Huis. Daarna bespreken we de mogelijkheden om particulier een appartement te huren of om te wonen in het zorggebouw en alle daarbij behorende financiën. Het is iedere keer weer een uitdaging om met toekomstige bewoners in gesprek te gaan en hen rond te leiden in het Rosa Spier Huis om een goede keuze te kunnen maken voor een appartement, met of zonder zorg.

Als die keuze is gemaakt komt men op de wachtlijst en als er ergens een plek vrijkomt, wordt, op volgorde van de wachtlijst, een nieuwe bewoner door mij benaderd. Tevens ben ik de contactpersoon van alle particuliere bewoners waardoor ik bij hen betrokken blijf.