Team Rosa Spier Huis Laren

Els Evers
Els Evers is Bewoners coördinator in het Rosa Spier Huis Laren (Nh)
Els Evers Bewonerscoordinator Rosa Spier Huis

Mijn naam is Els Evers- Heine. Na vele jaren werkzaam te zijn geweest in de Zorg en Welzijn sector werk ik sinds 2018 in het Rosa Spier Huis als Bewoners Coördinator. Ik ben gestart in het “oude “ Rosa Spier Huis en heb meegewerkt aan de verhuizing en omschakeling naar het “nieuwe ‘ Rosa Spier Huis. Een prachtige locatie om te wonen en voor mij een mooie en inspirerende plek om te werken.

Het Rosa Spier Huis is een unieke woon en werk gemeenschap waar Kunst en Cultuur een belangrijk onderdeel vormen van het dagelijks leven . Bewoners geven daar individueel maar ook in algemeen belang invulling aan.

Iedereen die een professionele achtergrond in de kunst of cultuursector heeft en in het Rosa Spier Huis wil komen wonen kan op de website het aanvraagformulier voor de wachtlijst invullen en versturen. Het Rosa Spier Huis heeft een toelatingsbeleid en een onafhankelijke toetsingscommissie.

Na de toetsing neem ik contact met u op en bespreken we de mogelijkheden om particulier een appartement te huren of om te wonen in het zorggebouw en alle daarbij behorende informatie en wachttijden . Naar aanleiding van dit gesprek komt u dan op een wachtlijst.

Als er een plekken vrijkomen in het Rosa Spier Huis benader ik nieuwe bewoners die volgens de wachtlijst in aanmerking komen. We maken een afspraak om het betreffende appartement te bekijken en alle praktische en administratieve zaken omtrent een verhuizing te bespreken.

Voor de particuliere bewoners ben ik de contactpersoon in Rosa Spier Huis dus heb regelmatig contact met hen en kom op huisbezoek.

Alle informatie over Wonen in het Rosa Spier Huis kunt u op deze website vinden maar mocht u toch nog vragen hebben dan kunt u een mail sturen naar administratie@rosaspierhuis.nl