Expositie 60 Jaar Later –  ‘Het beste van Rosa Spier’

Nieuws

60jr Logo

11 juni – 6 augustus 2023

Verkooptentoonstelling met 40 werken van de bewoners/kunstenaars.

 

Feestelijke opening expositie:

De feestelijke opening vind plaats op zondag 11 juni om 15.30 uur door Farce-Majeur voorman Henk van der Horst.

In het kader van ’60 jaar Stichting Rosa Spier Huis’ heeft de Kunstcommissie alle bewoners van het Rosa Spier Huis uitgenodigd om hun nieuwste werk te exposeren tijdens een verkooptentoonstelling. Het resultaat is een 40-tal verrassende beelden en schilderijen.

In de woon- en werkgemeenschap vertoeven tal van gelauwerde kunstenaars. Velen hebben indrukwekkende carrières gemaakt in binnen en buitenland en doen de reputatie van het Rosa Spier Huis eer aan in de tentoonstelling die dagelijks gratis te bezoeken is in het Galeriecafé. De kunstenaars zullen regelmatig aanwezig zijn om hun werk toe te lichten, in elk geval op de vrijdagen tussen 5 en 6 uur. Dan zijn er ook een aantal ateliers te bezoeken.

Deelnemende kunstenaars:

Bernie Autsema, Pien van den Broek-Opstelten, Ine Dammers, Ineke van Dongen, Ineke van Dijk, Henriette Evenhuis, Nuray Heijmans-Atas, Maria Jonker, Frits Kox, Marian Kovacs, Josefina Kukanja, Enna Martina, Herre Methorst, Albert en Nelleke Robbe, Danny Ruevekamp, Judith van Rijn-deWal, Paul Santman, Mels Sluijser, Therese Steinmetz, Marian Smits Kovacs, Franci Stukart, Maaike Wiarda, Eric Zilverberg

 

Praktische informatie

Toegangskaart: Gratis toegang

Locatie: Dagelijks te bezoeken van 11 juni  t/m 6 augustus 2023 in het GalerieCafé van het Rosa Spier Huis

Meer nieuws