In memoriam Hans van Laarhoven

Nieuws

Ons zeer gewaardeerde Raad van Toezicht lid Hans van Laarhoven is op de leeftijd van 67 jaar overleden. In mei 2019 trad Hans toe tot de Raad van Toezicht waar hij met zijn kennis en betrokkenheid een grote toevoeging is geweest voor het Rosa Spier Huis.
Rosa Spier Huis Kunst Logo 6 (002)

Hans Van LaarhovenHans van Laarhoven

*1955  † 2023

Ons zeer gewaardeerde Raad van Toezicht lid Hans van Laarhoven is op de leeftijd van 67 jaar overleden.

In mei 2019 trad Hans toe tot de Raad van Toezicht waar hij met zijn kennis en betrokkenheid een grote toevoeging is geweest voor het Rosa Spier Huis. Hij bracht een schat aan kennis en ervaring mee.

In zijn functie als lid van de raad van toezicht heeft Hans zijn deskundigheid, ervaring en ‘drive’ ingezet voor de woon- en werkgemeenschap en voor de zorg die bewoners soms nodig hebben. Hij was echt betrokken bij de bewoners en bij de doelstelling van het Rosa Spier Huis.

In 2021 hebben we de commissie Kwaliteit en Veiligheid opgezet om te kunnen ondersteunen in het verbeterproces van de zorgafdelingen. Hans is als lid van deze commissie van grote betekenis geweest door zijn kennis, zijn adviezen, het meelezen en commentaar leveren op de stukken die gemaakt moesten worden.

Wij zijn heel erg verdrietig dat hij er niet meer is en zullen hem ontzettend missen.

En wij wensen zijn vrouw, kinderen, andere familie en naasten heel veel sterkte met dit grote verlies.

Namens alle medewerkers, management, Raad van Bestuur en Raad van Toezicht

 

 

Meer nieuws