Open dag ‘Wonen in het Rosa Spier Huis’ in Laren

Nieuws

Zaterdag 3 september 2022 van 13.30 uur tot 16.00 uur organiseert het Rosa Spier Huis een open dag voor alle belangstellenden die mogelijk in de toekomst in Rosa Spier Huis willen komen wonen.
Opening expositie in het Rosa Spier Huis Laren (Nh) in het Gooi

Ontvangst Open Dag Rosa Spier Huis Laren

U wordt op deze Open Dag ontvangen bij de hoofdingang van het Rosa Spier Huis.’ In het galeriecafé, tevens expositieruimte, kunt u onder het genot van een kopje koffie of thee informatie verkrijgen over de toelatingscriteria om in het Rosa Spier Huis te kunnen wonen. Ook is er gelegenheid om het prachtige Cultuurgebouw, de Anna Stibbe concert/theaterzaal, de bibliotheek, de muziekkamer en het algemene atelier te bekijken. Er is een mogelijkheid om zelf een rondleiding te lopen met behulp van een rondleidgids.

Kijkje in de Ateliers en Studio’s

Een aantal bewoners bieden u de mogelijkheid een kijkje te nemen in hun persoonlijk atelier of studio tijdens deze open dag. Daarnaast openen een aantal bewoners de deuren van hun appartement. U kunt dan een aantal verschillende type appartementen zien en uit eerste hand vernemen hoe deze bewoners het wonen in het Rosa Spier Huis ervaren.

Omdat de toewijzing van het wonen in het zorggebouw anders verloopt dan wonen in één van de appartementsgebouwen is er deze dag géén gelegenheid tot bezichtiging in het zorggebouw. In het zorggebouw van het Rosa Spier Huis is wonen mogelijk met een Zorgindicatie ZZP 5 of ZZP 6.

Lees hier meer over zelfstandig wonen in het Rosa Spier Huis.
Lees hier meer over wonen met zorg in het Rosa Spier Huis.

U hoeft zich niet aan te melden voor deze open dag.

 

Meer nieuws