Rob Hoogma per 1-7 voorzitter raad van toezicht Rosa Spier Huis

Nieuws

Per 1 juli is Rob Hoogma de nieuwe voorzitter van de raad van toezicht van het Rosa Spier Huis, de woon-werkgemeenschap voor oudere kunstenaars en wetenschappers in Laren.
Concertzaal Laren - Anna Stibbe Theaterzaal in Rosa Spier Huis

Rob Hoogma

Rob Hoogma heeft langjarig ervaring als bestuurder in de zorg, laatstelijk als voorzitter van de raad van bestuur bij Siza.  Sinds drie jaar is Hoogma actief als interim-manager en adviseur, onder meer als programmadirecteur “Digitale transformatie van de zorg” bij Erasmus Universiteit, Centrum voor Zorgbestuur. Rob Hoogma is sterk betrokken bij kunst en cultuur en de maatschappelijke rol van kunst en kunstenaars.

De directie en raad van toezicht zijn zeer verheugd met de komst van Rob Hoogma en zijn ervan overtuigd dat zijn kennis en ervaring een aanwinst zullen zijn voor het Rosa Spier Huis.

Medewerkers, bestuur en raad van toezicht zien uit naar de komst van Rob en nemen tegelijkertijd onder veel dankzegging afscheid van aftredend voorzitter Johannes Crol, die zijn termijnen als voorzitter ruim en met verve heeft volgemaakt. Het RSH heeft grote veranderingen doorgemaakt in die periode, waarvan de verhuizing naar het nieuwe en grotere huis het meest in het oog springt.

Betrokkenen bij het Rosa Spier Huis kijken terug op een periode met een betrokken voorzitter, die veel goed werk heeft gedaan om van het Rosa Spier Huis een goede leefgemeenschap met zorg te maken.

Rob Hoogma Voorzitter Raad Van Toezicht Rosa Spier Huis Laren

Meer nieuws