Veiling op Catawiki voor het Rosa Spier Huis Laren

Nieuws

Bij de veiling op Catawiki - een online veilingplatform - gaat de gehele opbrengst naar het Rosa Spier Huis in Laren en komt ten goede aan dit bejaardentehuis voor oudere kunstenaars, musici en wetenschappers.
Kunstveiling Catawiki Rosa Spier Huis Laren - bejaardentehuis voor oudere kunstenaars

De opening van de verkoopexpositie op 9 december was een groot succes. Tijdens de opening zijn er 2 werken geveild en er waren zelfs al enkele werken verkocht! De veiling van de werken op Catawiki.com is nu ook van start gegaan en loopt af op zondag 3 februari om 20.00 uur. Er is nog veel moois te koop! Klik op de link, dan komt u meteen bij de Rosa Spier Huis-veiling terecht: https://www.catawiki.com/a/216053

Hoe werkt de Catawiki-veiling?
U kunt zich gratis aanmelden met uw e-mailadres en een bod uitbrengen. Wanneer u met succes een bod plaatst, kleurt de bovenkant van het biedvakje op de kavelpagina groen. Als u overboden wordt, wordt het vakje rood. Catawiki stelt u op de hoogte zodra dit gebeurt. Elk bod dat u plaatst is bindend. Als u het kavel wint, stuurt Catawiki u een e-mail ter bevestiging.

Veilige betaling
Alle betalingen zijn veilig en betrouwbaar. Uitgebrachte biedingen zijn exclusief de 9% veilingkosten en exclusief verzendkosten. Houd rekening met deze extra kosten bij het plaatsen van een bod. U kunt kiezen uit verschillende betalingsopties.

Verzenden en afhalen
U kunt het aangekochte werk van 4 tot 18 februari 2019 ophalen bij het Rosa Spier Huis.
Verzendkosten (indien van toepassing) worden aangegeven bij de kavelbeschrijvingen. Deze kosten zijn voor uw rekening.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Fleur Bekkers, manager cultuur: f.bekkers@rosaspierhuis.nl of 035-5386797.

Meer nieuws