Word ook Vriend van het Rosa Spier Huis!

Voor € 50,- per theaterseizoen maakt u het mogelijk dat we de bewoners van het Rosa Spier huis extra faciliteiten kunnen bieden die hun leven nog iets aangenamer maken. Zo hebben wij nu een elektrische (golf)kar , zodat de bewoners er zelf op uit kunnen gaan. Daarnaast bieden we hen extra middelen om hun vak en favoriete bezigheid, bijvoorbeeld het maken van muziek of kunst te kunnen blijven beoefenen. Ook steunt u hiermee de culturele activiteiten van het Rosa Spier Huis.

Als Vriend ontvangt u een vouchercode waarmee u korting op toegangskaarten krijgt voor geselecteerde concerten en voorstellingen in het theater van het Rosa Spier Huis en heeft u voorrang bij het bestellen van kaarten. U wordt regelmatig op de hoogte gebracht van alle komende voorstellingen.

Vriend worden? klik hier!

 

Wilt u geen Vriend worden maar wel een financiële bijdrage doen? Dan kunt u een donatie doen aan de Stichting Nieuw Rosa Spier Huis via bankrekeningnummer NL 13 ABNA 0248 9024 23.

Het Rosa Spier Huis organiseert naast het vaste, jaarlijkse programma talloze bijzondere evenementen zoals extra concerten en theatervoorstellingen, openingen van exposities, try-outs en lezingen. Dit alles in een unieke setting, waarbij na afloop veelvuldig contact is tussen publiek en kunstenaar(s).

 

 

Word Vriend van het Rosa Spier Huis

Voor € 50,- per jaar steunt u het Rosa Spier Huis. Als Vriend ontvangt korting op geselecteerde voorstellingen (met kaartverkoop) in het theater van het Rosa Spier Huis.