Word ook Vriend van het Rosa Spier Huis!

Voor € 50,- per jaar maakt u het mogelijk dat we de bewoners van het Rosa Spier huis extra faciliteiten kunnen bieden die hun leven nog iets aangenamer maken. Zo hebben wij nu een elektrische (golf)kar , zodat de bewoners er zelf op uit kunnen gaan. Daarnaast bieden we hen extra middelen om hun vak en favoriete bezigheid, bijvoorbeeld het maken van muziek of kunst, te kunnen blijven beoefenen.

Als Vriend ontvangt u korting op toegangskaarten voor concerten en voorstellingen in het theater van het Rosa Spier Huis en heeft u voorrang bij het bestellen van kaarten. Wij laten het u weten als er weer voorstellingen/concerten met kaartverkoop worden geprogrammeerd.

Vriend worden? klik hier!

 

U kunt uw donatie doen aan de Rosa Spier Stichting via bankrekeningnummer NL26 ABNA 0246.4503.20

Het Rosa Spier Huis organiseert naast het vaste, jaarlijkse programma talloze bijzondere evenementen zoals extra concerten en theatervoorstellingen, openingen van exposities, try-outs en lezingen. Dit alles in een unieke setting, waarbij na afloop veelvuldig contact is tussen publiek en kunstenaar(s).

 

 

Word Vriend van het Rosa Spier Huis

Voor € 50,- per jaar steunt u het Rosa Spier Huis. Als Vriend ontvangt korting op voorstellingen (met kaartverkoop) in het theater van het Rosa Spier Huis. Wij laten het u weten als onze programmering met kaartverkoop weer van start gaat.